Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2011, 01:44 PM   #10 (permalink)
Berilce
Yüzbaşı

Berilce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Berilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of light
Standart Cevap: sürekli gözlerim doluyor sebepli sebepsiz.

İnsanın bir başkasını sevebilmesi ya da olaylara empati kurabilmesi, insan olarak,
önce kendini sevmasinden ve onaylamasından geçiyor kesinlikle. Telkinler insanın
kendisini iyi hissettirip değerli olduğunu hissettirirken, öbür yandan da diğer insanlara
ve onların başına gelen şeylere karşı daha duyarlı hissettiriyor olabilir...Ben zaten oldum olası
duygusal bir insanım, fakat dün yaşadığım küçük de olsa bir şey, telkinlerin işe yaradığını gösteriyor...
Kısaca bahsedeyim; insanlara gözünü dikip onları süzen biri değilimdir, ancak çok yakınlarıma ve sevgili
dostlarıma uzun bakarım. İşyerinde insanın ne giydiğinden, ayakkabısına, saçının teline kadar ayrıntılı bakan bir hanım
arkadaşa ben bu sefer gözümü diktim, öyle ki o kaçırdı gözlerini benden, bu ufak bir şey,ama eski ben (Telkinleri düzenli
dinleyemediğim halde) bunu asla yapamazdı ve o bayan'ın yanından ayrılırdı... Sanırım bir şeyler değişiyor...
Berilce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla