Alıntı:
caglayanst Nickli Üyeden Alıntı
yıllarımı etrafımdakileri mutlu etmeye harcadım inan.. şimdi geriye baktığımda o yıllarımı geri almam mümkün değil.. haa üzülüyor muyum hayıırr.. şimdiki ben olmam için gerekliymiş.. ben ne yapmadıysam olumsuz ailem kızar diye değil üzülür diye yapmamışımdır.. ihtiyaç listemde benim ihtiyaçlarım hep sonda olmuştur.. şimdi adil olmaya çalışıyorum.. kendimin ne kadar değerli olduğunun farkındayım :) istemlerin çevrendeki kişilerin sevgisini kazanma babındaysa yöntemin bu olmadığını düşünmüyorum ..beni sadece komik hoş zaman geçirtecek kişi gördükleri için beni seven kişilerin çevremde olmalarını istemem .. önemli olan beni ben olduğum için sevsinler diye düşünürüm.. sakın ahkam kesiyorum diye düşünme lütfen.. benzeri konuşmaları kendi kızımlada yapıyoruz.. bak kızım part time çalışmaya liseden sonra başladı.. ve birgün ajans palyaço işi verdi bir açılışta.. kızım son derece rahatsız oldu.. ona seni palyaço olarak gördüklerinde arkadaşların saygısı azalacaksa azalsın sahte bir saygı demektir dedim.. ben ders anlatırken hoplarım ağzımı burnumu eğerim şımarırım ama öğrencilerin saygısı azalmaz.. gerçek saygı kişinin olduğu gibi kabuludur..kızım defalarca palyaço oldu hemde hiç rahatsızlık duymadan.. şimdi üniversite de part time çalışarak okuyor... en doğru yolu zamanla bulacağını biliyorum sevgiyle kal ve lütfen ego düzenleyici telkini ile suçluluğu dinle olur mu sevgiyle kal... |
beni yanlış anladınız galiba.ben komik olayımda insanlar etrafımda olsun mantığında değilim.ben bu çocuk alem diye anılmak istiyorum.yoksa kendimi düşürecek işlere tabiki girmem.sadece çılgın olmak,hiçbir şeyden utanmamak istiyorum.