Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2011, 07:09 PM   #114 (permalink)
zynp0
Üsteğmen

Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough
Standart Cevap: Zeynep'in günlüğü

Mezun olduum :) Okulum bitti. Ödevler ve sınavlar yüzünden ilgilenemediğim kitaplara, film ve belgesellere gömüldüm. Daha çok şey öğrenme hissi taştıkça taşıyor, asosyal bölümüm biter bitmez genel kültür açlığım ortaya çıktı :) Yüksek lisansla ilgili çok güzel şeyler oluyor, belgelerimi gönderemediğim için başvuru yapamadığımı düşündüğüm okul nasıl olduysa mülakata çağırdı. Mülakat çok kötü geçti ama sonra okuldaki bir hoca mail attı, projesinde çalıştıracak sanırım beni. Kesin sonuçları bekliyorum :) O olmazsa B planım da var tabii, kendi okuluma da başvurdum. Sonra çalışmaya da başladığım zaman tüm akşamın bana kalacağı, rahat rahat kitaplarımla ilgilenmeye devam edeceğim zamanlarımı da dört gözle bekliyorum. Tatil güzel şey :) Okuldan sonra boşluğa düşme hissi de çok güzel. (Tabi iş bulmaya çalışan yeni mezun aşamasına gelmedim daha :D) Tadını çıkarıyorum şu an. Ohh :)
zynp0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla