Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2011, 12:30 AM   #18 (permalink)
maxaslan
Teğmen

Tesekkür: 18
18 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxaslan is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ne yapa bilirim?

Alıntı:
BRUCE06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu filmi seyrettim gerçekten oskarı sonuna kadar hak eden bir filmdi.. zaten bu filmi seyrettikten sonra kekemelikten kurtulmak için çabalara başladım.. ve Allah maxaslan kardeşimizle tanıştırdı beni inşallah bu durumda kurtulurum..

maxaslan kardeş hızlı fobi yenme tekniğiyle işe başladım başarabildiğim söylenemez bahsedilen anı beynimde hayal ederken zorlanıyorum birisi soru sorduğu zamanki hissediklerimi hissetmeye çalışıyorum ama henüz başaramadım daha yolun başındayım zamanla ilerleyip bu tekniği daha iyi uygulayacağıma eminim .. birde nilgün zihni etkili kullanma kılavuzu kitabını bulamadım ama 2 audiocd buldum bahsettiğin bu audio cdler mi yoksa kitap mı? kitabın linki varsa özel atabilir misin sana zahmet? her şey için yine yeniden çok teşekkürler ;)
tamam doğru sesli kitap olarak geçiyor çok ilginç acaba o anki duyguları neden hissedemiyorsun ben bundan on yıl önceki olayı bile gözlerimi kapatıp düşündümmü karnımda kasılmalar , vücudda tikler oluyor ve bunu nlp ile boşaltıyorum ve birdaha o anı düşündüğümde o ana ve benzeri olaylarda vücudumun tepkisi azalıyor , veya hiç tanımadığım insanları görüyorum bana soru soruyorlar ve vücudum hemen tepki veriyor gerçekten hissediyorum şimdi sana olayı anlatayım bilinç altında zamanla bizi korumak için belli programlar hazırlamıştır , cd lerin içinde anlatıyor zaten tepki mekanızmasının devreye girmesi için bir etki olması lazım bu kedi olabilir , böcek olabilir ,köpek olabilir , asansör olabilir veya soru sorulması olabilir bunun altında yetersizlik , kendine güven eksikliği var ,hata yapmaktan korkarız ,yanlış anlaşılmaktan korkarız şimdi sana birkaç önerim olacak ilk önce kendini webcam la bilgi saarda sesli kayıt yap ve izle ikinci önerimde boş kaldığında yada çalışırken kendinşi hep iyileşmiş olarak insanlarla rahat konuştuğunu hayal et her zaman bu alıştırmayı yap bilinç altı aptaldır onun kandırmak kolaydır sen yeterki çalış daha sana yeni alıştırmalarda anlatacağım sen bunlarla başla ve sonuçlarını yaz herkese farklı metod işe yarar belki sende nlp değil eft işe yarar ama nlp yi ilk önce dene olmazsa bir ses kaydı yaptır tanıdığın birine sana soru sorsun ama soruları sen bilmesen daha ii olur onu dinlerken nlp yapa bilirsin
maxaslan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla