Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2011, 03:05 PM   #15 (permalink)
caglayanst
Teğmen

caglayanst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 145
62 Mesajinıza toplam 207 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
caglayanst is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Böyle biri olmak istiyorum...

Alıntı:
ac_milan_ac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
beni yanlış anladınız galiba.ben komik olayımda insanlar etrafımda olsun mantığında değilim.ben bu çocuk alem diye anılmak istiyorum.yoksa kendimi düşürecek işlere tabiki girmem.sadece çılgın olmak,hiçbir şeyden utanmamak istiyorum.

haklısın yanlış algılamış olabilirim..''arkadaşlarım beni ''bu çocuk alem''diye tanısınlar istiyorum.'' cümlenin beni yanıltması olası :) sanırım bu cümlenin anlamı bu çocuk alem denebilecek biri olmak istemen.. bunu düşündüğüne göre öylesindir ki.. biraz özgüven bu iş tamam bence...:) yine aynı şeyi söyleyeceğim düzenli bir şekilde suçluluk ve ego güven güçlendirici telkinlerini dinle belkide bu tutukluğun bilinçaltında barındırdığın bir çekirdek inançtan kaynaklanıyordur.. sanırım gençsin mesela bizim zamanımızda terbiyeli demek az konuşmak göze batmamaktı biz öyle büyüdük.. belki çok küçükken böylesi bir davranışın büyüklerin tarafından onay görmedi o inançla şimdi rahat davranamıyorsun.. bilemiyorum dediğim gibi sen bulacaksın çözümü.. telkin müzikleride negatif enerjini temizleyerek algını güçlendirecek sana yardım edecek.. kolay gelsin.. sevgiler...