Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2011, 02:53 PM   #19 (permalink)
gülücan
Üsteğmen

Tesekkür: 309
288 Mesajinıza toplam 839 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülücan is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Böyle biri olmak istiyorum...

hımm bende sanırım biraz esprili biraz sempatik biraz şirinim falan galiba:)birkere gülmeyi çok seviyorum ve güldürmeyii..espri yapmek birilerinin yüzünü güldürmek beni çook mutlu ediyor..kendini kasmamak lazım ayy bunu söylersem gülerlermi şunu dersem aptal olduğumu düşünürlermi diye kasmamamk lazım ..kırıcı olmamamk kaydıyla sempatik kanallarla istediğini söyle..yani karşındakini tanımakta önemli tabii.karşındaki ne tür esprilerden hoşlanır..espri seviyesi kalitesi ne..ve onlarda seni bilirlerse art niyetsiz olduğunu..sorun olmuyor yanii..ayyy şu sıralar biraz izole bir hayat yaşıyorumm..arkadaşlarımı falan çook özledim..şöyle kalabalıkça bir araya gelsek ve kahkahalar havada uçuşsa..geçenlerde birkaç arkadaşımla bir araya geldik..konuşurken ben bir espri yaptım..hiç komuik değildi ama söledim işte..gülen olamayıncada dedimki valla kusura bakmayın bir süredir evdeyim ve ister istemez espri kailtem düştü toplum içine karışana kadar böle idare edin..sonra halime acıyıııppp buna güldük..sonunda güldükk ama..herşeyin sonunda her daim gülelim inşallah arkadaşlaaaarrr:)
gülücan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla