Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2011, 03:03 AM   #5 (permalink)
caglayanst
Teğmen

caglayanst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 145
62 Mesajinıza toplam 207 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
caglayanst is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Antik Uzaylılar

Alıntı:
gülücan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar antik uzaylılar isimli bir belgesel izledim çok ilginç geldi..mısır pramitlerinin muhteşem mimarisinden bahsederek kullanılan en ileri teknolojiden bahsetmiş.kanıtlar kullandıkları teknolojinin şuan bizim kullandığımızla eş hatta dahada ilerde olduğunu gösteriyor..bin yıllar önce o devasa yapılar nasıl yapılmış olabilir..akıl almıyor..belgeselin sonunda bunu başarabilmek için o zamanın insanlarının insan dışı varlıklardan uzaylılardan yardım aldıkları düşünülüyor..ama asıl ilginç olan onlar o zaman bukadar ileri teknolojiye sahiplerdiyse biz neden hala bu noktadayız.ve uzaylılar birgün çıkıp bizede yardım edecekler mi.bunun cevabını evet oalarak veriyor araştırmacılar..peki sizler ne düşünüyorsunuz arkadaşlar..fikir jimnastiğine bekliyorumm..
Ergun candanın mu uygarlığı ile ilgili bir kitabında okumuştum. Mö 200 yıllarında mu insanları enerjiyi kullanma bakımından çok ileri seviyedeydiler.. ve bugün bize imkansız gelen antik uzaylılar videosunda anlatılan teknolojiye sahiptiler. Papirus adı veriler yapraklara asalarıyla enerji vererek maddeyi ağırlıksızlaştırabiliyorlardı.. yine ergun candanın ifadesiyle telepati yetenekleri telekinezi yetenekleri üst düzeydeydi.. şu 2012 yılı da bana aydınlanma falan deniliyor yaa gezegenlerin birbirine en yakın olacağı zaman olarak bizlerinde bu yeteneklerimizin artacağı zaman olabilir gibi geliyor J zira bu gezegenlerin yaklaşması sonucu atomların titreşimlerinin artacağı daha spritiel bir hal alacağı olası J herkes herkesin aklından geçenleri okuyabilse ne eğlenceli olur değil miJsevgiyle kalın….