Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2011, 11:04 AM   #4 (permalink)
bigokyanus
Guest

Standart Cevap: Kadına Şiddet

Alıntı:
Nieokudum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Nickimdede belirtdiğim gibi "Nieokudum".Ben okumuş cahillerdenim.Kendime çok acımasız davranmaya karar verdim.Cahilliğime,yanlızlığıma,caresizliğime.Evet ben okumuş cahil şiddet gören ve buna göz yuman cahil ben.Yıllardır süren bu cahilliğim bana şiddet uygulayan bu cahilden daha cahil yaptı beni.Neden susuyorum? Cesaretim mi yok?Bunu bile bilmiyorum.Ama en büyük cahilliğim,yıllardır şiddet gödüğüm bu insan ile üstüne bide Dini nikahlı olmam.Ne saçma evet yıllar önce yaptım bi saçmalık,hakkımı savunamayacak kadar aciz kıldı bu dini nikah beni.üm emeklerim param pulum yendi.Hakkımı ne zaman sorduysam şiddet gördüm.Artık hak aramaktan korkar oldum,cevabı şiddet görmek.Bunları benim gibi yurtdışında eğitimini tamamlayan,mesleği olan,2 ayrı yabancı lisana sahip bir kadın yaşıyorsa kendime diyecek sözüm yok.
Madem bir sorun var artık çözme zamanı , yıllar geçmiş bugün ne yapabilirsin onu değerlendirmeye ne dersin?
Bugünden itibaren hayatının başka bir dönüm noktası olsun , sen sessiz kalıp kabullenirsen karşıdaki de seni değersiz görür. İzin vermezsen kimse senin özgüvenini elinden alamaz ve kimse sana kötü davranamaz!!!
Ne olduğuna değil ne yapabileceğine odaklan , hadi bakalım kalk ve silkelen kendine gel!