Ynt: Mustang'in Rüzgarı günaydınlar ,bu gün yine turlayıp geldim ve ne çok şey öğrendim emeği geçen herkese çok teşekür edrim..Bu gün bizim üst komşu taşınıyor aman ne mutluluk .Ben geçen seneden beri çekim yapıyorum inşallah ev alıp giderler diye ve mutlu son ...Bu insanlar bizi çok yordu çok iyiliklerinide gördük lakin bizdende çok şey alıp götürdüler.Hayatıma atrık böyle insanlar girmesin istiyorum .Haniderler ya ne arabın yüzü ne şamın şekeri ...Ben artık kendini bilen kendinden emin olabileceğim iyi insanları hayatıma davet ediyorum .Ne olduğundan habersiz hayatını boşa yaşayan insanlarla işim olmaz.
Bu muhabet uzar gider ben en iyisi kendimde dün keşfettiğim ve beni çok etkileyen bir olayı anlatayım .Ben birinci sınıfta hiç birşey öğrenmeden ikinci sınıfa geçmiş biriyim .Bu yüzden ikinci sınıfta okuma derslerinde öğretmen bana oku diyecek diye aklım çıkardı .Arkadaşlarım çatır çatır okurken ben kekeleyerek okuyordum ve benimle alay edecekler diye ödüm kopuyordu .Bu bende yenemediğim bir duygunun oluşmasına sebebp oldu.Ben şimdi girdiğim bir toplulukta bana mirofon uzattıklarında konuşamıyorum .Bu beni rahatsız ediyor .Dün geçmişi düşünürken bunu fark ettim .Kendime topluluk karşısında konuşma telkinini indireyim ve bu duyguma EFT yapayım.
Vay be ne çocuklukmuş temizle temizle bitmiyor daha henüz genç olamdım .Buradan şunu fark ettim ki çocukken yaşadıklarımız hayatımızın her dönemini etkiliyor ve bizi hangi yaşta olursak olalım aynı tekrarları yaşamamıza neden oluyor.Bu yüzden anne babalara çok iş düşüyor.Hiç bir şey yapamasanız bile çocuklarınıza sevdiğinizi sıksık söyleyin ve onlara güvenin .Şunu bilinki hata yaparak hata yapmamayı öğreniyorlar ve sizin onlara olan güveniniz onları daha az hata yapmalarına sebep oluyor. |