10 yildir kullaniyorum, en az 10 defa kararli bir sekilde biraktim sigarayi.. birakma oncesinde bir cok sebebim oluyor birakmak icin, gunler geciyor, nikotin ihtiyacini bir sekilde gidersem de bir eksiklik oluyor, deli gibi sevdiklerim terk ettiginde dahi toparlanabilirken, sigaranin eksikligini asiri sekilde duyumsuyorum, baslangicta birakmak icin one surdugum sebebpleri bilinc altimdan birakmama karsi olan benden daha baskin diger kisiligim alt ediyor, curutuyor o sebepleri, birakmamak icin gercekten kayda deger sebepler yaratiyor, inanamyorum o an , adeta tum onceliklerimi ve tum deger verdiklerimle baglantili hale getiriyor, birakamam degil birakmamaliyim dedirtiyor bana.. iyi gozlemliyorum o sureci ve hep hayr
n kaliyorum, biz kendimizi az tanisakta diger kisiligimiz gercekten cok ama cok iyi taniyor bizi.. ve kahretsin basliyorum yeniden.. ama vazgecmeyecegim, sonucta menfaatimi dusunen suan konusan kisiligim, o derinlerde beni yonetmemeli.. sigara beni birakmadan ben onu birakacammm.. ve yakinda yeniden deneyecem.. deneme sikligim artti.. bu da guzel bi gelisme.. herkese ( baslamis olanlarin birakmasi ve baslamamis olanlarin baslamamasi ) basarilar.. iyi geceler..