Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-07-2011, 03:58 PM   #14 (permalink)
caglayanst
Teğmen

caglayanst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 145
62 Mesajinıza toplam 207 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
caglayanst is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: merhaba..yardım edermisiniz

Alıntı:
pişman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ÇAĞLAYAN İLGİN İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM.AYNEN DEDİĞİN GİBİ GÖRMEZDEN GELİYORUM 2 YILDIR AMA BİE ŞEKİLDE BANA ULAŞIYOR ARKADAŞ ORTAMI FALAN.YAŞADIĞIM İLİŞKİYİ AİLEM BİLMİYORUM O YÜZDEN POLİSİ KARIŞTIRMAK İSTEMİYORUM İŞİN İÇİNE.BİTELİ 2 YIL OLMUŞ.BU SAATTEN SONRA BENİM SAÇMALIKLARIM YÜZÜNDEN AİLEMİN CANI SIKILSIN İSTEMİYORUM.DEFALARCA İSTEMEDİĞİMİ BELİRTTİM AMA VAZGEÇMİYOR.NE YAPABİLİRİM AKLIM DURDU ARTIK
tatlım önce bu çaresizlik modundan çık olur mu ? çaresiz olamazsın sen ürktükçe rahatsız oldukça üzerine geliyor demek ki.. eminim her ne olursa olsun ailen arkanda olacaktır.. bir daha böyle rahatsız ortam oluştuğunda ailene söyleyeceğini savcılığa vereceğini söyleyebilirsin..bunu gerçekten inanarak söylemelisin.. ama bunun için kendinin değişmesi gerek bunu unutma .. tavsiyem sitedeki suçluluk ve egogüven telkinlerini indir ve dinle.. mesaj yazan bir arkadaşın dediği gibi çözüm sende .. zaten sen değiştiğinde senin bu halin yüzünden çevrende olanlarda uzaklaşacaklardır.. artık kendine güvenen ayakları sağlam bir insan olan senden yararlanarak komplekslerini tatmin edemeyeceklerini anlayıp uzaklaşacaklardır.. bu şekilde davranmakla vucudunda enerji kaçakları yaşıyorsun bu kaçaklarda seni zayıflatırken onları güçlendiriyor.. enerji dengesi tam bir insan kendini olumsuzluklardan korur.. lütfen dikkatini kendine ver ve güçlen.. ne olursa olsun çözümsüz sorun yoktura inan.. sevgiyle kal...