Konu: Yeniyim
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-2011, 05:24 PM   #6 (permalink)
caglayanst
Teğmen

caglayanst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 145
62 Mesajinıza toplam 207 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
caglayanst is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Yeniyim

Alıntı:
mikuerto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar ben 12 yaşındayın benim için telkinin sakıncası var mı? yeni başladım en son bi 1 saat sürecinde mutluluk telkini dinledim evet çok az biliyorum ama hemen etkisini gösterdi inanamadım ama şuan geçti çok hafif baş ağrısı var. 12 yaşında olmamın bir sorunu var mı yani bu telkinlerin yaş sınırı var mı? bir şey daha istiyeceğim. SBS ye giricem 2 gün sonra :( soruları dikkatli okumam için bir telkin var mı?. Şimdiden çok teşekkürler.
canım benimm :) öncelikle hoşgeldin.. telkinlerin hepsini dinlemeni önermiyorum.. atakan bey ve zcrynthia sosyal fobi depresyon kansere destek gibi telkinlerin kişilik gelişimini tamamlanmamış yaşta dinlenmemesini söylemişlerdi.. benimde 9 yaşında oğlum var onunla birlikte ego güçlendiri ve kendine güven telkinlerini dinliyorum.. sınavın içinde bunları önerebilirim.. kendine güven sanırım en uygunu.. gerçi bu yıl ki sbs geçti ama sınav amaçlı düşürsen kendine güven uygun bence .. önündeki tüm sınavlarda başarılar diliyorum :)sevgiler...