Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-2011, 07:09 PM   #5 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: Senarist'in Günlüğü

Alıntı:
senarist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merabalar herkesee ,
Hep bu sitede bir günlüğüm olsun istemiştim,açtım sonunda oh.:)
2 yıldır bu sitedeyim ama telkinlere başlamak daha yeni nasip oldu.Daha önce dinlemeye başlamıştım aslında ama hep 2-3 gün dinledim,kestim.Baktım bunun bana çok zararı oluyor yani sosyal ortamlarda pasif kalmaya devam ediyorum tekrar dinlemeye başladım.2 hafta oldu.Kendimi değiştirmeye karar verdim bir kere geri dönüşü olmaz ama di mi?:) Maalesef şu günlerde dışarı çıkamıyorum yani telkin tam olarak işe yarıyor mu bilemiyorum ama daha dik duruyorum,daha bir rahatlık var üzerimde bunu hissedebiliyorum.Daha mutluyum Rabbime şükür.:)
İstediğim ben olma yolunda ilerliyorum her ne kadar biraz yavaş olsada (şimdilik) çabalıyorum.Şu telkinler olmasa baya zor olacaktı benim için.
Ama en güzeli ne biliyor musunuz?Kafaya takmamak.Telkinin en çok böyle etkisi oldu bana.Bir de biraz saçmaladığımı farkettim eskiden çok kasıyordum kendimi aslında kasmak için hiçbir sebep yokmuş bunu anladım...Çekim yasasını da kullanmaya başladım,oh.:)
Hayatımı planladım,gerçekleştirmek istediğim hayallerim var onları gerçekleştirme serüvenimi yazıcam bundan sonra.:)

Sevgiler..:)
selam günlüğün hayırlı olsun arkadaş telkinler konusunda bende aynı dertten muzdaribim inşallah senin gibi aşacağım bunu benim en çok merak ettiğim senin nickin senaryo falan mı yazıyorsun sanki içimden bir ses ortak beğenilerimiz ve hayallerimiz var diyorbu konuda eğer haklıysam birbirimize destek olmak için daha çok konuşmak isterim sevgiler hayırlı günlük paylaşımları dilerim
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla