Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2011, 10:23 AM   #3 (permalink)
aşk kırıntısı
Üsteğmen

aşk kırıntısı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,731
340 Mesajinıza toplam 1,098 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aşk kırıntısı will become famous soon enoughaşk kırıntısı will become famous soon enough
Wink Cevap: hafıza sildirme (sil baştan)

Alıntı:
mevsim_bahar_olunca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sil baştan(eternal sunshine of the spotless mind) diye bir film var izleyen arkadaşlar bilir.Orada hafızalarını sildiriyorlardı hep özenirim keşke böyle bi teknik gelişse.Gerçi sildirseler de yine aynı kişilerle tanışıp aynı duyguları hissediyorlardı.Ya da aynı hatalara düşüyorlardı .kötü birşey olduğu söyleniyordu filmde ama olsun.
Yine de istemediğim olaylar ya da kişileri hiç tanımamış olmayı düşünüyorum bazen.Hafıza sildirme merkezi olsa keşke..
yaşanılan her durum ,tanıdığımız her kişi,öğrendiğimiz ne varsa bize yeni bir yol açar..bu yol her zaman istediğimiz gibi doğru yol çıkmayabilir ...o zaman düşünürüz " keşke herşey silinse aklımdan hiç yaşamamış olsam bunları" diye.

ama bu durum bize varolmayı öğretir ...hayat bir bütün ve onu parçalayıp almak insanı boşluğa sürekler .
ben hatalarımla varım ...BEN oldum.bu BEN i sevmemem için hiçbir sebep yok ...
bu cümle bile insanı motive eder :)
niye hafızamı sildirip kendimi yokedeyim ki
aşk kırıntısı isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla