07-07-2011, 02:59 PM
|
#289 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Cadi_bm Değişim-Gelişim Güncesi İşte buu geldi yine yaş kompleksimm. Yaa git git git. Bıktım vallahi. Ben 27 yaşındayım. Seneye 28 olacağımm alış Cadı alış bu böyle. Yaa arkadaşım birini getirdi bizim odaya tanıştırmaya. Başta iyidim sonra zırvaladımm yaaaa. Rezil olduk anlicağınn. Şöyle ki bizim Üniversitenin Kampüsü uzak falan dedim. Tamam buraya kadar iyi :P Sonra kekeledim arada geveledimmm, amele dedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Bu kelimeyi dağarcığımdan çıkarmalıyımm, derhalll. Nasıl dedim kimbilir. Espri barındırıyodu içinde ama kimse gülmedi Gül gül gülersin şimdi. İkinci olarak mezun olduğum yılı unuttum,önce 2006 sonra 2008 sonra tekrar 2006 yaptımm. O arada hızlı da konuştummm. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çığlık at Cadıııııııııı çığlıkkk. Şu an işyerinde olduğum için içime atıyommm. Dur dur daha bitmedi oooo daha neler varr. Bir de giderlerken aynı anda şefim aradı ona laf yetiştireyim derken adamlara öğlen öğlen bir de iyi akşamları da söyledimm ohh misss. Çocuk bir de 23 yaşındaymış zaten sonradan öğrendimm. Off yaa Cadı neden bu kadar hızlı büyüyon sen yaaaa. Yaş kompleksimm git ya git. Seviyom ben yaşımı. Küpkökü de alınıyo hemm. yaaaaa. |
| |