Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-07-2011, 04:01 PM   #667 (permalink)
rieuse

rieuse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5
3 Mesajinıza toplam 24 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
rieuse is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

Herkese kucak dolusu selam,sevgi,saygı....
O kadar mutluyum ki sizinle paylaşmayı kendime bir borç bildim.Bir ay önce tüp bebek tedavisine gerek kalmadan doğal yolla hamile kalmak istediğimi yazmıştım.Szi de güzel mesajlarınızla bana yol göstermiştiniz.Çekim yasasını sizin yazdıklarınıza göre uygulamayı çok başaramasam da pozitf olmayı,kendimi hamile gibi hissetmeyi denedim.Hatta hamile kadın fotoğraflarına kendi fotomu monte edip günlerce seyrettim.Ve bu beni olağaüstü mutlu etti.Dileğimi yazıya döktüm ve her gün yatmadan önce imgeledim.Ve başardım Bugün güzel sonucu aldım; HAMİLEYİM.Oysa ki tüp bebek için 12 temmuza randevu bile almıştık.
Her şey için sonsuz teşekkürler.Şimdi de hamileliğimin sağlıklı devam etmesi için çekim yasasını uygulamaya devam edeceğim.
Önce kendimiz inanmamız gerekiyormuş bu çok doğru.Herkesin hayallerinin bonusuyla gerçekleşmesi dileğiyle...