Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2011, 11:16 PM   #674 (permalink)
oOo_papatya
Teğmen

Tesekkür: 56
36 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
oOo_papatya is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

Alıntı:
yelda_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öle korkular oluştuki içimde öle bir sıkıntı sanki ruhumuu bağlayı içimden çekiolar gibi.çokk korkuyorum korkularımı bastıramıyorum .korkularımı bastırmama yardım ettt .

korktugum yere çalışmaya göndermesinler.bunun stresine kapıldım .olumsuzz enerji yaymak istemiyorum.neolur rabbim bana bu konuda yardım et onayla istediklerimi hayatıma nasip eylee.
enm kısa sürede bu evden kurtulup yeni ev arkadaşı nasip eyleeeeeeeee

aciz kulun :(
yelda_k Allah yardimcin olsun canim, insallah diledigin en güzel sekilde olur...

Sen icini ferah tut ve önce Allah'a güven sonra icindeki sese ;)

Dileginin oldugunda nasil hissedecegini düsün ve gülümse, gözlerini kapat ve hayal et gercekten o ani yasiyormussun gibi... Eminim sende biliyorsunki olumsuzluga kapilmamak gerekiyor ama insaniz ve korkularimizdan dolayi olumsuzluga kolayca kapilabiliyoruz buda bizim en zayif noktamiz oluyor burada... Seytana sans vermemelisin ;)

Rahatlamayi basaracagina eminim sende dileginin en güzel sekilde gerceklesecegine emin ol

Istersen önce korkutugun seyleri bir kagida yazip sonrada dilegini ayrintilariyla yaz ve dilek kagidini uyumadan önce defalarca oku, umarim yardimci olur ;)

Mutlulukla kal
oOo_papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla