Cevap: Morliçe :) Tropikal_k aksilikler peşimden geliorr bugunlerdeee hatta herşey üst üste gelip korkularımı artırıyor.bunaldım yoruldumm bennn nasıl olcak bilmiorummm :( hayat başarısı değişti artık benim içinn. en zoru başarmaya çalışıyorumm .karanlık korkummla yüzleşmek zorunda kaldım ve kalacağımdaa nasıl olcak bilmioru. ev arkadaşımla ayrıldıkk . bu iyimi oldu kötümü bilmiorum . ev araıyorum bende bu evden çıkmak istiyorum .huzursuz olduğum şeyler varrr nasıl olacak bilmiorum . liseden bi arkadaşım ise benim olduğum yere gelior .bereber eve çıkabliriz die düşünüorumm . hatta oda öle düşünüor ama kararasız olduğum şeyler varrr . başka bi korkum varr hastaneye gitme işim yatmak üzeree bunu istemiorumm benn :( bu lanet yerden kurtulmak istiyorummm . bu evden hele hemen çıkmak istiyorumm. isteklerim çok nett . hepsinden önce 3 haftalik zorlu süreç başlıorr nasıl olacak gerçekten bilmiorumm.oraya gitmek istemiorum . onaylıyorum .istiyorum hayatıma çekiorum.rabbim yardım ettt
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |