Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-07-2011, 12:20 AM   #19 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Kadına Şiddet

Alıntı:
Nieokudum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel yazılarınız için çok teşekkür ederim.Ve sizlere hemen bir gelişmeyide anlatmak paylaşmak istiyorum.Evet Başardım hemde bugün.Çocuklarımı aldım ve terkettim.Şimdi artık önüme bakacağım. 4 ufak çocuk ile beni zor günler bekliyor biliyorum ama şunu anladım ki bi parça kuru ekmeği huzur içinde yemek çok ama çok daha güzel.Çocuklarım mutlu dayak yok küfür yok işkence yok.Kendime daha fazla neden bu kötülüğü yapayım dedim çocuklarımın gözlerine baktım hiç konuşmadan bakışlarla anladım demek istediklerini ve kapıyı çarpık çıktık.Bana artık şans dileğin dua edin arkadaşlar yeni bir hayata başlıyorum.
Tebrik ederim... Yeni hayatınızda başarılar. Kararlılık, sebat ve sabır diliyorum size. Her şey gönlünüzce olsun.

Sevgiler.