Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-07-2011, 11:44 AM   #22 (permalink)
Berilce
Yüzbaşı

Berilce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Berilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Kadına Şiddet

Ben de tebrik ederim, iyi yapmışsınız. Fakat ben sizi bir kaç şeyde uyaracağım.
Ayrılık ve bu fikrin arkasında durmak dirayet işidir, kararlı olmalısınız...
Genellikle zorbalığı meslek edinmiş kişiler, bir dirençle karşılaştıklarında, kadın ayrıldığında,
başta önemsemez, sonra şaşırıp kalırlar. Sizi rahatsız edebilir, telefonla da diğer şekillerle de...
(Telefonunuzu değiştirin bence) çünkü adamı tahtından, oyuncağından ettiniz! Bir müddet sonra, zaten kendine güvensiz olduğu için sizi döverek sizi ezerek tatmin oluyordu, boşlukta kalacak, zira bunu elinden aldınız. Mümkünse yine de eğer ailede bir erkek kardeş, ağabey, bir otorite figürü varsa bir müddet onlarla yaşayın, desteklerini alın. Hiç bir şekilde enerji vermeyin,
muhatap olmayın, "her şey farklı olacak, düzeleceğim, bunları yapmayacağım bir daha" gibi triplerle gelirse
kulaklarınızı tıkayın, 4 çocuk olana kadar bu eziyeti yapanın bir daha düzelebileceğini sanmıyorum...Size kolay gelsin
yeni yaşamınızda, inanın huzur her şeyden güzeldir, sizi eğer izin vermezseniz kimse sizi itip kakamaz, ayrıca çocuklarınız her gün dövülen bir anneyle yaşadıklarında ileride güvensiz, evlilikten, ilişkiden, bağlanmaktan korkan bir yapıya sahip olacaklardı diye düşünüyorum. Sizi yargılamaya kayacağını biliyorum ama yine de kendimi çok şaşırmaktan alıkoyamıyorum. İnsan o kadar güçlü bir varlık ki, dört çocuk doğurabiliyorsunuz, dayak yediğiniz adamdan... İnsan her şeyi başarabilir!
" Yolunuzda eğer, sizin yarınız kadar bile iyi olmayan biriyle karşılaştığınızda, yolunuza yalnız ve zevkle devam edin"(Buda)
Berilce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla