Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2011, 10:34 AM   #95 (permalink)
aprilrose
Teğmen

aprilrose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 132
125 Mesajinıza toplam 805 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really nice
Standart Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması

Merhaba herkese,

Bir hafta önce Abdullah Bey çekirdek inançlarımı buldu.

Tahmin bile etmediğim -bana olağan gelen- ama tüm hayatımı sabote eden, engelleyen, öyle enteresan inançlarım çıktı ki...

Keşke çok daha önce yaptırsaymışım veya yıllar önce bu çalışma olsaymış ve kendi kendimi yıllarca bu kadar sabote etmeseymişim.

Zararın neresinden dönülürse kardır diyerek, şükrediyorum.

Bana özel gelen cd.leri dinliyorum üç gündür.

İlk gelişmeleri anlatayım hemen.

Üzerime inanılmaz bir rahatlık, ferahlık geldi..... Yılların ağır yükleri bir anda üzerimden kalktı, ferahladım. Benim korkularım neydi diye ara ara kendime soruyorum :) Çok şükür.

Sonuç itibariyle, herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. Benden hemen sonra 2 arkadaşım daha yaptırdı, onlarda da şok edici gelişmeler yaşandı birden.

Burdan Abdullah Canıtez beye, ilgisi, alakası, telefondaki samimiyeti, iyi niyeti ve çabası için bir kez daha yürekten teşekkür etmek istiyorum, kendisine minettarım.

2006 yılında bu site açıldığında üye olmuş ve tüm gelişmeleri takip etmiştim. İyi ki üye olmuşum ve iyi ki sizleri tanımışım.

Başta Abdullah Canıtez ve Atakan Sönmez Bey'e ve bu siteye emeği geçen herkese sonsuz sevgi ve saygılarımı sunmak istiyorum. İyi ki varsınız ve iyi ki sizleri tanıdım.

Yürekten teşekkürler.
aprilrose isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla