Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2011, 10:48 AM   #6 (permalink)
selda02
Teğmen

Tesekkür: 273
78 Mesajinıza toplam 154 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
selda02 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: TELKİN CD LERİ

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sana basit bir örnek vereyim , sitrin taşı aldım ben . Ne işe yaradığı internette farklı verilmiş olabilir ama ben ona negatifliği yok ettiği beni sürekli pozitif bir enerjiyle yüklediği , ortamı da negatif enerjilerden arındırdığı ve bana para getirdiği , kazancımı artırdığı gibi anlamlarda takıyorum kolye olarak . O işlere belki yarıyordur belki yaramıyor , önemli olan senin ne olmasını istediğin.
Telkinler herkeste farklı etkiler yaratır , mühim olan inanman . Ve çözmen gereken nasıl bu hale geldiğin , kimse doğuştan sorunlu değil biliyorsun .
Bir de basit bir örnek daha vereyim , babaannem rahatsızlanırdı ve sürekli doktor gelsin hatta mümkünse evden hiç gitmesin isterdi. Bir gün bonibon şekerlerden verdim ilaç olarak , 5 dakika sürmedi ağrılarının yok olduğunu söyledi . Sonraki günlerde ise hep o ilaçtan istedi. Anlatabildim mi , her şey senin beyninde bitiyor , her şey sende...
kesinlikle katılıyorum erkek kardeşimde babanemize yapmıştı aynını nur içinde yatsın bonibon romatizmasına hep iyi gelmişti
selda02 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla