19-07-2011, 10:42 AM
|
#27 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Kadına Şiddet Alıntı: Nieokudum Nickli Üyeden Alıntı
Evet haklısınız bu dediklerinizin hepsini karşı taraf yaptı ve yapmakta,özürler vs.. ama inanmayı bıraktım.4 çocuk yazmışsınız ama 2si ilk evliliğimden,şiddet gördüğüm 2.evliliğimden ve ondan 2 ufak çocuğum var şu an.İlk evliliğimden olan kızlarıma kötü davrandı aynı zamanda zaaten beni gitmeyeonu terk etmeye onlara son olarak ettiği hakaretler itdi.Onlar 2 yetim kız benden başka kimseleri olmayan kızları birden istememeye başladı.Şu an düşünüyorum da ben gerçekten çok sabır göstermişim.Ama neolursa olsun kızlarıma söyledi hakaretleri küfürleri hep aklımda tutacağım ve kanmayacağım. | Kusura bakmayın, sizin yaşadıklarınız bir kadın olarak bizlerinde onuruna dokunuyor, ondan da biraz 4 çocuğunuz olmasına şaşırdım...Haddimi aşmış olabilirim, sonuçta hepimiz biriz, kendinizi suçlamayın. Hiç bir şey için geç değil, kendinize şefkat gösterip, geleceğinizi imar edin, hayat çok kısa zaten, size mutluluklar diliyorum |
| |