20-07-2011, 09:22 AM
|
#28 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Kadına Şiddet Alıntı: Nieokudum Nickli Üyeden Alıntı
Evet haklısınız bu dediklerinizin hepsini karşı taraf yaptı ve yapmakta,özürler vs.. ama inanmayı bıraktım.4 çocuk yazmışsınız ama 2si ilk evliliğimden,şiddet gördüğüm 2.evliliğimden ve ondan 2 ufak çocuğum var şu an.İlk evliliğimden olan kızlarıma kötü davrandı aynı zamanda zaaten beni gitmeyeonu terk etmeye onlara son olarak ettiği hakaretler itdi.Onlar 2 yetim kız benden başka kimseleri olmayan kızları birden istememeye başladı.Şu an düşünüyorum da ben gerçekten çok sabır göstermişim.Ama neolursa olsun kızlarıma söyledi hakaretleri küfürleri hep aklımda tutacağım ve kanmayacağım. | Elbette onlar sizin çocuklarınız. Size saygısı, sevgisi olmayan birinin çocuklarınıza bu duyguları beslemesi çok zordur. Çoookk çookk çirkin şeyler bunlar... Ama sizi takdir ediyorum. Sırf eşi istemiyor diye çocuklarını bırakan, terkeden annelerin olduğu bir dünyada onlar ne şanslı evlatlar ki kendilerine sahip çıkan, sevgi dolu bir anneleri var.
Her şey gönlünüzce olsun.
Sevgilerimle. |
| |