Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2011, 11:14 AM   #29 (permalink)
Berilce
Yüzbaşı

Berilce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Berilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Kadına Şiddet

Bu tür evliliklerde "üvey ebeveyn" olmak çok zor, insanların hem çocuklara,
hem de eşine iyi davranıp, idare etmesi gerekiyor. Eğer kadının önceki evliliğinden çocuğu varsa
malesef benim gördüğüm bir çok örnekte erkek önce ister gibi davranıp, sonra çocuğu istemiyor.
Böyle bir drama ben eskiden oturduğumuz bir semtte, apartman komşumuzda şahit oldum. Adam da
kadın da ikinci evliliğini yapmışlardı, kadının önceki evliliğinden olan oğlunu adam önce, "tamam bizimle yaşar" deyip,
sonra da istememişti, sonra oradan taşındık, yıllar sonra bu aileden haber aldık, adam kısa süre ölmüş, oğlana da
büyükannesi bakıp büyütmüş. İşte ölümden öte köy yok aslında!
Tabi bunun tersi örneklerde var, evde önceki evliliklerinden olan 5 çocuklarıyla yaşayan, mutlu bir ailede gördüm.
Önce insan olmak, karşındakini kendin gibi görmek, seni olduğun gibi görüp, saygı duyan kişilerle yaşamak ne büyük mutluluk...
Berilce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla