Merhaba, bu soylediklerin benim de basima geldi diye bilirim. Sen otobuse bine bildigine gore asama kayd etmişsin
Soylediklerini esas alirsak sende sosyal fobi var. Ama derecesini bilemem. Eger telkinleri dinlemediysen (2009-dan uye olduguna gore) ilk iş hemen ego ve suçluluk telkinlerini indir ve en az 1 hafta dinle. Daha sonra diger telkinleri ekleyip suculugu cikar ve oyle dinlemeye devam et.(kendine guven ve topluluk karşisinda konuşma sana çok faydalı ola bilir) Telkinlerin faydasi cok buyuk. Bunu kendimden biliyorum. Eger telkinlerden tam anlamiyla verim alamazsan sitede çalışan uzman Abdullah Canıtez beyle konus ve cekirdek inancini buldur, o zaman her sey cok daha farklı olacak. Gencsin hayatinin cehenneme donusmesine izin verme. Abdullah bey bu tur durumlarin otorite korkusundan kaynaklandigini soylemisti, sana ozel daha farklı seyler de bu duruma neden ola bilir. Bana mükemmel bir yöntem de söyledi bunu da paylaşayım. Topluluk önüne çıktığında hep en kötüsü ne ola bilir onu düşün (mesela konuşamazsın) eee yani işin ucunda ölüm yok ki, sonuçta. ve en kötüyü beyninde onayla ve kabul et. daha sonra en iyiyi düşün. hafifleyeceksin. yüzde 99 düşündüğün en kötü ihtimal gerçekleşmeyecek. Özel telkinlerden karizma bana çok faydalı oldu. Bu konularda faydalı ola bilir. Gelişimleri yazmayı unutma