Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2011, 02:29 PM   #5 (permalink)
Berilce
Yüzbaşı

Berilce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Berilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Tüm üyelereymiş...Çağrı :)

Bence de bu genç adamın sorunu Sosyal fobi gibi görünüyor,
tabi kısıtlı imkanlarla, buradaki yazdıklarına dayanarak bu sonuca varıyoruz,
yani her zaman bir yanılma payı olabilir... Ben de günümüz gençlerinin kendilerine
toz kondurmadan- hatta bazılarının aldırmazlık duvarı çok daha yüksek-yalnızca kendilerini
düşünerek yaşamalarını bazen şaşırarak izliyorum. Kendi ailemden olmayan dışarıdaki gençleri de
gözlemliyorum. Bencillikle sorumluluk duygusu, kendine karşı, başkalarına karşı, insanlığa karşı-
birbirine karıştırılmamalı. Aslında Türkiye'de Ataerkil aile düzeninden, Çocukerkil aile düzenine geçildiğini
düşünüyorum. Çocuklarımızı seviyoruz, kolluyoruz, gözetiyoruz ama onlara manevi değerleri ne kadar
verebiliyoruz... Çocuklarımızın ruhsal gelişmelerini izleyebiliyormuyuz? Çocukların ellerine tutuşturulan
fener, sadece kendi egolarını aydınlatmamalı, kendini geliştirdikten sonra, şu soruları sormalı kendine;
- Ben bu dünyaya neden geldim? Yapacaklarım neler, yaşam amacım ne? ben nasıl biriyim, ne olabilirim?
Ben sizin sadece Eckart Tolle değil, onu da elbette- çok okumanızı, gözlem yapmanızı, tek başına gençlik
kamplarına katılmanızı öneririm, ama önce bir uzman'a görünün derim, sevgi ve şimdi olduğunuz gibi
hep farkındalıkla kalın.:)
Berilce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla