Cevap:yeniyim Merhabalar bazı mailleri okuyorum...daha yeni üye oldum...Ne yapmam gerek nasıl yapacağım konusunda hiç bir bilgim yok...ama burada kendımce kendımde belırlediğim sebebini bulamadıgım sıkıntımı dile getirmek istiyorum...29 yasındayım calısıyorum etrafımda herkes kendınden emın biri oldugumu güven verdiğimi samımı içten oldugumu söylerler...Ama benım hiç bir isteğim olmuyor...Dualar edıyorum yalvarıyorum yıne olmuyor... Sanş istiyorum yok, başarı istiyorum yok, mutluluk ve huzur istiyorum var ile yok arası değişiyor,sağlığım konusunda da şimdilik şükürler olsun ciddi veya kötü denecek bi durum yok... Bir ilişki istiyorum seviyeli saygı ve anlayıslı... ama kimle konussan farklı beklentıde... sevdiğim var ama o da evli... arkadaşlarımın hepsi sırtımdan vurdu ve bende koptum onlardan...bır allahım ve bır de ailem var artık yanımda olan... konusmak eskisi gibi içimden gelmiyor...gezmek isterdim artık içimden gelmıyr..işler ters gidiyor...ne kadar özen göstersemde ters gidiyor...nolur bana bunlarla baş edebilecek gücü sağlayacak bir öneride bulunun |