22-09-2008, 09:53 AM
|
#190 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: nurhanza devam ediyor Alıntı: nurhanza Nickli Üyeden Alıntı
daha yapacak çok iş var................. | Nurhan ablacım öncelikle attığın bu güzel adım için seni canı gönülden kutluyorum.Elimde olsa ben haftada 2 kez giderim.Konuşmak,anlatmak ve tarafsız bir gözle yaşananlara farklı bir bakış açısı görmek için,fikir almak için çok doğru bir karar.
Affına sığınarak bir noktaya dikkatini çekmek istiyorum.Her yazışında sonuna ''daha yapılacak çok iş var'' diyorsun.Ve bir dahaki sefere yazdığında da yapılacak o çok olan işlerden bahsediyorsun.Her seferinde yeni bir iş,çözülmesi gereken yeni olaylarla dolduruyorsun sayfalarını.Bu beni üzüyor,seni sevenleri üzüyor,en önemlisi de seni yıpratıyor.
Mesela şöyle düşünelim;bir uzman yardımına başvurman çok güzel bir adım.Ve her şeyin daha iyiye gideceğini gösteren bir seçim yapmışsın.Demek ki hayatında bir şeyler yoluna giriyor,neden giriyor bunu sen istediğin için.Bu fırsat çıkmış karşına sen de değerlendirmişsin.Şimdi iş buna uygun cümleler kurmaya kalmış.
Sen bu kelimeyi daha çok yolum var,dur yeni başladım,göreceğim güzel günler var,ilerleyeceğim yeni yollar var anlamında kuruyor olabilirsin.Ama bilinçaltı imalardan anlamaz di mi ablacım?Bunun yerine daha görecek çok güzel günlerim var desen,çözümler buluyorum ve uyguluyorum başarılıda oluyorum desen,ben güçlüyüm ve yapmam gerekenlerin farkındayım bu yolda emin adımlarla yürüyorum desen nasıl olur?
Nacizane fikrim bu.Bence denemeye değer.Peki ya sence?
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |