Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2011, 10:26 AM   #38 (permalink)
papatya75

papatya75 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 32
12 Mesajinıza toplam 37 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
papatya75 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: EN BÜYÜK KİŞİSEL GELİŞİM KİTABI

günaydın. evet ben deneyimledim.
özelden yazmaya çalışmıştım. yani kimse kimsenin ne yaşadığını bilmediği gibi anlamaya da çalışmıyor. bu yüzden.
bir süredir devam eden bi sorunum var. üstesinden gelmeye çalışıyorum. ama bi gece çok üzgündüm.yorulmuştum. çok ağladım. namazımı kıldım ve tüm kalbimle ölmek için yatağıma girdim. düşündüğüm sadece iki şey vardı.uykulu haldeydim ama dalmamıştım.
bi yerdeyim. koca bir boşluk.loş ışık.net görünmüyor. hiçbirşey yok ama kalabalık. bana yakın birileri var. bana küçük bir şişe verdiler. hani kahverengi şurup şişesi olur ya. aynısı. aldım biraz içtim kalanını yüzüme döktüm. sonra yatırdılar beni.sağ ve sol tarafımda iki kişi konuşuyorlar ama anlaşılmıyor. anlayabildiğim tek kelime felç. biraz borcum vardı borcum nolucak dedim. iki çocuğum var onlar nolucak dedim. sonra baş ucumda biri belirdi diğerleri kayboldu. O daha büyük. baş ucumdan hafif eğilmiş bana bakıyor. ben de ona bakarken yüzüme bir damla düştü. zaten net görünmüyordu kısa bi süre hiç birşey göremedim. sonra kendimi O nun kucağında buldum. hani yetişkin birinin kucağında iki üç yaşında bir çocuk nasıl görünüyorsa öyle görünüyorduk.
papatya75 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla