Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2011, 12:43 AM   #4 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: derya' nın yaşam öyküsü... :))))

Arkadaşım sen tek kelimeyle müthişsin ya harikasın! bayıldım hikayene yani şu anlamda ne kadar güçlü ne kadar dirayetli bir kızsın sen! başkası olsa yüzünde sivilce çıktı diye nerdeyse r eder sen bu yaşadıklarından ders çıkarmışsın tüylerim diken diken oldu gerçekten! Özellikle aşkını anlatışın o kağıtları yazman balkondan atman beni çok etkiledi böyle bir aşk hikayesi bende de var seni kendime o yüzden çok yakın hissettim günlüğümden okuyabilirsin istersen bir keresinde paylaşmıştım ve sana birşey söyleyeyimmi? Bence bu kalbinin temizliğinden o kişi ile sen çok mutlu olacaksın bence o sana seni her anlamda iyileştirmek üzre yollanmış, hem kendin diyorsun hayatında zorluklar olduğu kadar elinden tutanlarda olmuş yaşadıklarımızın hiç biri tesadüf değil yaşadığın aşkda öyle...Aslında yazmak istediğim çok şey var sana ama çok uzatacağım neyse son olarak seni kıranlara kin tutmak yerine teşekkür etmişsin ya işte olay budur harikasın diyorum gene başka bir şey demiyorum lütfen daha güzel paylaşımlar yap heyecanla seni takip edeceğim sevgiler.... :)))))
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla