Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-09-2008, 11:59 AM   #525 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Dün Gamzeye bu konuyu anlatınca gülmekten yerlere yattı seni toplantıda görenlerde çok gülerler dedi çünki ben hayatım boyunca hep çok konuştum .Hiç bir zaman konuşma zorluğu çekmedim .Mesele benim için önemli çünki çok konuşuyor olmak değil benim meselem ben aniden konuşmam gerektiğinde hazırlıklı olmalıyım .Hiç belli olmaz hayatımın bir döneminde konuşma yapmam gerekebilir o zamana hazır olurum .Aklıma ne eserse içimden ne gelirse hepsini halletmeye uğraşıyorum .

Sabah tam yazacakken elektirikler kesildi .Bu ara elektirikten nasıl tasaruf ederim onu araştırıyorum .Geçen ay çocuklar saat 12de yattılar 10lira az geldi .Bende bu ay su ısıtıcısı ve microdalga fırını kaldırdım bakalım ne olacak .Eşim her ay fatura geldiğinde katı kurallar koyuyor ertesi gün kendi deliyor.Bu bir kısır döngü halini aldı bazen çok komik oluyor.

Ramazan beni yoruyor bazen hiç halim kalmıyor ve yazı bile yazmak içimden gelmiyor.Bu ara kitap okuyamıyorum evdeki kitaplar çok ciddi olmaya başladı kişisel gelişim ve savaş kitapları gibi ben şöyle biraşk kitabı istiyorum hiç birşey düşünmeden okumak istiyorum .Bayramda bir çok flim alıp seyredeceğiz .

Bu hafta temizlik yapacağım ve dua derek geçirmek istiyorum .Biraz yorgun olurum herhalde bayramdan sonra hayatıma bir düzen vermeliyim .Geçen kışı çok yoğun geçirmiştim yazı da dinlenerek ve yaptıklarımı sindirerek geçirdim .Bayramdan sonra yeniden herşeye devam edeceğim.