Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-07-2011, 08:28 PM   #125 (permalink)
maviinci
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: Zeynep'in günlüğü

Alıntı:
zynp0 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçti geçti :D Rekor kırdım ayrılığı atlatma süresi 3 gün :D Ama bir yandan da dedim ki keşke teknolojinin olmadığı dönemlerin birinde yaşasaydım. Resmen facebook ilişkisi olmuşuz. Arkadaş kalmaya karar vermiştik, ayrıldıktan sonra da dürtmüştü facebook'tan. Komedi :D Baktım ki obsesif şekilde facebook'tan profilini takip ediyorum, mesaj gönderip sildim. Ortak arkadaşlar var, adamın duvarı da açık, baktım hala profili açıyorum, ki bu da insanın özsaygısını dibe indiriveriyor. Herkese bir daha bakmayacağım arkadaş listemden sildim diyorsun kararlı kararlı, iki dakika sonra kafayı kırmış bi vaziyette profilini incelerken buluyorsun kendini. Hiç hoş değil valla. Akşama engelledim de. Ve ondan sonra bir rahatlama geldi ki anlatamam:D Engelledikten sonra kardeşinin facebook hesabı açıldı, kapalıydı, bende ekliydi. Resmen takip ediliyorum, bir taraflarım kalktı :D Azcık onlar takip etsin. Özgüven tavan yaptı kaç gündür o sayede:D Her şey facebooktan silip engellememe ve takip edildiğimi fark etmeme bağlıymış :D

,Bu nasıl bi yazıdır yaa çok içten olmuş, tebrik ederim
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla