Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-07-2011, 10:06 AM   #2 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: sizce koruma kalkanınımı dinlemeliyim başkalarının düşüncelerini önemseme mi?

merhaba tulley....bence 2 sini de listene eklemelisin...anlattıklarını bir zamanlar ben de yaşıyordum ama telkinler sayesinde bu hissin çok hafiflediğini gördüm...ve listemde sorduklarının 2 si de var...bence onlar birbirlerini tamamlayan telkinler...
insan dışarıdan korunduğunu hissettiği zaman başkalarını önemsememeye birnevi katkısı oluyor çünkü hakkımınızda olumsuz birşeyin düşünüldüğünü gördüğümüzde ve buna canımız sıkıldığında kendimizi korunmasız hissederiz... o yüzden koruma kalkanı da yabana atılmamalı....

1 güne 4 telkin sığdıramam dersen sana tavsiyem telkinlerinin 2 çeşit olanını gündüz..diğer 2 çeşit olanını da gece uyurken dinlemek üzere 2 farklı çalma listesi yapabilirsin kendine....ben öyle yapıyorum...

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla