Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-07-2011, 10:03 PM   #3 (permalink)
ELPARANOID
Teğmen

Tesekkür: 146
188 Mesajinıza toplam 669 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really nice
Standart Cevap: yardım edebilecek var mı?

Alıntı:
Dookie1995 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba,öncelikle site çok güzel.burda birçok şeyi şimdiden(daha 2 gün olmasına rağmen) öğrendim.
Ama,benim çok büyük sorunlarım var.En büyük sorunum,yalnızlığım.Neredeyse hiç arkadaşım yok ve bu beni her geçen gün daha fazla mahvediyor.Geçmişimde insanlar tarafından çok fazla dalga geçilmişliğim ve incinmişliğim var.ve geçmişimle yüzleşip,geleceğe bakamıyorum.
Ailemle sürekli kavga ediyoruz,bazen ister istemez insanlardan kaçıyorum,bunun sebebi dış görünüşümü beğenmemem.
Kendimle barışamıyorum.yalnızlığım her geçen gün daha ağır bir yük oldu.
Ve önümde 2 yıl sonra lys denen bir sınav var.
Ben hala bir umudum olduğunu düşünüyorum.
Bana yardımcı olurmusunuz? yada bana yardımcı olabilecek bir kitap,bir insan,bir film vs. varsa söyleyebilirmisiniz?
merhaba, dis gorunus hic bir zaman olcut olamaz. kucuk cocukken birileri dis gorunusunle ilgili olumsuz seyler soylemis ve bu da senin bilincaltina yerlesmis ola bilir. cocuklugunu hatirlamaya calisirsan belki bulursun.
sana tavsiyem Abdullah Canıtez beyle (bu sitenin uzmanlarindan biri) irtibata gec ve cekirdek inancini bul, o zaman tamamen rahatlayacaksin. genis bilgi icin cekirdekinanc.com sitesine baka bilirsin.
ELPARANOID isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla