Cevap: Zeynep'in günlüğü İşle güçle uğraşıyorum, sıcağın ortasında beni uğraştıran hocam sayesinde. Sayesinde aslında çünkü biraz kafamı uzaklaştırıyor bu olanlardan. İnternette ilk aşk nasıl atlatılır konulu yazı ve videolar buldum düşündüğümden daha çok işe yarıyor:D Hepsinde de inatla facebooktan silip engelleyin yazmışlar. Doğru bir şey yapmışım kutluyorum kendimi:D Girip bakabileceğim bütün yolları engelledim babama bile şifresini değiştirttim:D Bu süreçte en çok yanımda olan arkadaşlarım ve ailemdi, hiçbir zaman erkek arkadaşımı onların önüne koymadığım için gurur duydum kendimle. Bundan sonra daha da çok dikkat edeceğim buna. Kendimden uzak tutma sebebim bir başkasıyla olması ihtimaline tahammül edememem. Bir de obsesyon haline getiriyorum tabi, profilini. Ne zaman "arkadaş" moduna geri dönüş yapacağım bilmiyorum. Belki de hiç kaldırmayacağım engelini. Ben kaldırsam bile o geri kabul etmezse çok sinirlenirim valla. Gerçi kardeşi silmediğine göre öyle benim gibi kızgın falan da değiller. Nasıl bu kadar rahat ya? Tabi onun ilk ilişkisi değildi. Öğrenmiş adam, tak önüne bakıyor. Biri gitsin öteki gelsin. Tüketim çılgınlığı erkeği. Ali Taranın soyları. Aaay neyse fıttırdım gene, bir sonraki yazımda görüşmek üzere:D |