Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-07-2011, 04:09 PM   #6 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: En sevdıgınız meyve sızın karakterınızı yansıtıyor

Evet benim de başlığı görür görmez aklıma ilk gelen şey Can Erik oldu. Bayılırım. Misssss... :)

Başlıkta bulunanlar içinde en çok muz severim... Kallllpppppp

Muz

Eğer en sevdiğiniz meyve muz ise doğuştan sempatik hoşgörülü ve şefkatli bir yapınız var. Utangaç bir insansınız ve sık sık özgüven eksikliğinizin kurbanı oluyorsunuz. İnsanlar sizin yumuşak yüzlü oluşunuzdan yararlanıyor. Partnerinizin sizi hem ruhsal hem fiziksel olarak çekmesi gerekiyor; ve karşısındakini tanıdıkça seven bir yapıya sahipsiniz. Tabiatınız gereği ilişkileriniz de uyumlu oluyor.

Evet yorumu genel olarak çok doğru bulduğumu söyleyebilirim. Hep iyi niyetimden kaybediyorum insanlar karşısında ama bu nedenle ezilmemeyi ve kendimi ezdirmemeyi öğrendim. Özgüven sorunumu büyük ölçüde aştım. Ayol tabiatım bu benim.