Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-07-2011, 07:59 PM   #7 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: bulduuuuummmmmmmm

ya süpermiş valla! çekirdek inanç gerçekten başa bela oluyor bende buldum çekirdek inancımı, banada senelerce aman yavrum insanlara güven olmaz herkes seni sırtından vurur, şöyle davranma bişey sanarlar böyle konuşma, ağlama,çok gülme offfffffffff bende kasa kasa kendimi bir hal oldum haaa birde şu var bunu sadece ablam söylüyor ama olsun biz ailecek şansızız bizim istediğimiz hiç bişey olmaz kara bulutlar var tepemizde veeeeee farkettimki bende yıllarac bunları duya duya tıkanmışım birde şey derlerdi bişeye ulaşmak için sürüm sürüm sürünmek ve beklemek gerekir hakkatende hayatım boyunca en ufağından en büyüğüne hep isteklerim zaman zaman oldu ama epey süründüm ve bekledim :))))) şimdi benim sorum şu ben bunların farkına vardım ammavelakin hala kurtulamadım çünkü hala evde bu tarz konuşmalar sürüyo bana bir akıl veren olursa sevinirim çekirdek inanç bulmak bi dert kurtulmak ayrı dert vallahi :D buarada sayuri arkadaş çekirdek inancını bulup temizledikten sonra yaşadıklarını lütfen daha ayrıntılı paylaş çünkü ben bazı hikayeler dinledim çok acayip şeyler yaşıyormuş insanlar heyecanla hikayenin devamını bekliyorum sevgiler :)))
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla