Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-07-2011, 10:28 AM   #12 (permalink)
selda02
Teğmen

Tesekkür: 273
78 Mesajinıza toplam 154 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
selda02 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin

Alıntı:
omer9035 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
inşallah dediğiniz gibi olur artık genç olduğumu hissetmek istiyorum mutlu olmak istiyorum iki lafı bir araya getiremeyen insaların bile biryerlere geldiğine ( hiçbir yetenekleri olmamasına rağmen ) şahit olunca bendeki şanssızlığa üzülüyorum ama elden gelen birşey yok hep inandım birgün öyle birşey olacak ki bir zaman gelecek ki hayatım değişecek bu günün geleceğine rabbime inandığım kadar inandım ama artık bu inancımı bile kaybetmek üzereyim olanların sorumlusu benim ve demekki haketmiyorum
inancını asla yitirme inanmak başarmanın yarısıdır unutma kimse dört dörtlük bi hayata sahip deyil önemli olan elindekiyle yetinip mutlu olabilmektir her insan zaman zaman iniş çıkışlar yaşar gençlik dönemlerinde daha sık yaşanıyor sanırım okul konusunada çok takılma bence olur olmuyorsa bile takma seninde başarılı olbileceğin bişeyler illaki vardır seninde dediğin gibi hiçbişeyden nasibini almamış insanların okuyupta biyerlere gelmesi üzücü ama onlara bakıp üzülmektense artılarımı düşünüp kendimle gurur duyuyorum ben sende denemelisin kendine iyi bak güzel kardeşim insan hayata bikere geliyor onunda tadını çıkaramamak neden bidüşün mutlu ol bence sevgiyle kal
selda02 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla