Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-07-2011, 11:43 AM   #7 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Sizce insan neden gün geçtikçe dünü daha çok özlüyor ? fikirlerinizi alıyım..

Alıntı:
pimpinella anisum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir yazıda okumuştum: kimse eskiyi özlemezmiş, herkes kendi çocukluğunu ve gençliğini özlermiş aslında...tabi bu benim fikrim değil,

bence, bugüne odaklanamıyoruz, anda yaşamayı beceremiyoruz,,bilinmeyen bir gelecek bizi ürkütüyor, iyisi mi en iyi bildiğimiz, yaşayıp tükettiğimiz geçmiş günleri, sanki gerçekten harika yaşanmışlar gibi özlemle baş tacı yapıyoruz

senin özlediğin de geçmiş değildir bence, iyice araştır bakalım,ne var o günlerde olup ta bugün olmayan,heyecan? dinamizm? onu özlüyosundur diye düşünüyorum

ben geçmişimi şifalandırdım ve bıraktım gitsin, artık bana ait değil, şimdiye ise bol bol şükrediyorum
evet bende tam olarak da şu kırmızı renkle belirttiğim cümlendeki durum var...bu ne yaman çelişkidir anlamadım gitti...oysa çocukluk günlerim berbat geçmişti..sürekli dayak yemeler...aşırı sert bir baba...yaşıtlarım tarafından oyunlara dahil edilmeyip dışlanışlarım..maddi zorluklar vesaire vesaire...ama nedense o günleri harika yaşamışım gibi özlüyorum ve bugünüme göre daha harika geliyorlar....şu anki durumum büyümüş olduğum için biraz daha rahat ancak senin de dediğin gibi geçmişte varolup da bugün olmayan olumlu bir faktör yok sanırım...ve de bu faktörü zamana yani geçmişe bağlamışım sanırım kafamda...:)

itiraf etmeliyim ki çocukluk dönemimdeki beklentilerin büyük bir kısmı bugün için erimiş bitmiş durumda..insan çocukken umutları daha fazla oluyordu belki...o da hayatın gerçeklerinin farkına varamadığımız için..şimdi herşeyin farkındayız tabi..

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla