Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-07-2011, 07:45 PM   #3 (permalink)
caglayanst
Teğmen

caglayanst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 145
62 Mesajinıza toplam 207 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
caglayanst is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: telkin ve rüya görme

Alıntı:
iyiyimutluyum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
telkin dinleme sonucu görülen rüyalar insanı yoruyor.çok rüya görmek iyi değilmiş, yorgunluk ve halsizlik oluşturuyor iyi bir uyku, enerjik uyanmak için ne yapılmalı. telkinler gündüz mü gece ağırlıklı mı dinlenmeli.
telkinlerin amacının bilinç altına atıp hatırlamadığımız bizi rahatsız eden negatif enerjilerin temizlenmesi olduğunu sanıyorum.. rüyada bilinç altının bilince çıkmasıdır sanırım.. eğer telkinler rüya görmenizi sağlıyorsa bu iyiye işaret değil mi.. bilince çıkan enerjiler artık bilinç altına hapsedilmiş değildir bence sistemin işlediğine işaret :) sanırım bir süre sonra sona erecektir.. bu telkinlerin çalıştığını gösterir.. ben ilk birkaç gün suçluluk telkinini dinlediğimde boyun ağrısı ile uyanmıştım.. çakralarla ilgileniyorsanız suçluluk geçmişten dolayı suçluluk sol boyun arkasındadır.. şimdi o ağrılar geçti ağrı olmasını da o kısmın çalıştığına yormuştum.. telkinleri dinlediğinizde oluşan rahatsızlıkların sorun olmaması gerektiğini bir iyileşme süreci olduğunu düşünüyorum.. tabii moderatör arkadaşlardan biri veya atakan bey daha kesin bilgi verebilir .. sevgiler...