Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-07-2011, 11:41 PM   #13 (permalink)
omer9035
Teğmen

Tesekkür: 33
53 Mesajinıza toplam 127 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
omer9035 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin

Alıntı:
selda02 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
inancını asla yitirme inanmak başarmanın yarısıdır unutma kimse dört dörtlük bi hayata sahip deyil önemli olan elindekiyle yetinip mutlu olabilmektir her insan zaman zaman iniş çıkışlar yaşar gençlik dönemlerinde daha sık yaşanıyor sanırım okul konusunada çok takılma bence olur olmuyorsa bile takma seninde başarılı olbileceğin bişeyler illaki vardır seninde dediğin gibi hiçbişeyden nasibini almamış insanların okuyupta biyerlere gelmesi üzücü ama onlara bakıp üzülmektense artılarımı düşünüp kendimle gurur duyuyorum ben sende denemelisin kendine iyi bak güzel kardeşim insan hayata bikere geliyor onunda tadını çıkaramamak neden bidüşün mutlu ol bence sevgiyle kal
aslında ne olursa olsun gülmesini bilen bir insanım ama bu süreç beni çok yıprattı bu yüzdendi umutsuzluğum ama yavaş yavaş atlatıyorum gerçekler kendine alıştırdı beni normalde dediğinizi gibi yeteneklerim var ama bunları hep geri plana atıyorum mesela bağlama gitar ve org çalıyorum ama kaç aydır bunları elime bile almadım bilgisayardan çok iyi anlarım hatta bana zaman zaman para kazandırıyor siz yazdıktan sonra düşündüm biraz ben farklıyım ama kendi kendimi küçük görmeye başlamışım bu süreçte yinede hatırladım ki henüz hiçbirşey bitmiş değil elim ayağım tutuyor gözlerim görüyor bütün sorun içsel gücümü ortaya çıkarmak bunun için de kitap okumalıyım sayın site üyeleri bana önerebileceğiniz kitap ya da kitaplar var mı bu konu hakkında
omer9035 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla