31-07-2011, 09:56 PM
|
#2 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: sizce karşı cinsin bize olan ilgisi,sevgisi,beğenisi niçin hepimiz için çok ön Eğer hiç hoşlanmadığım biriyse beni beğenmesi bana rahatsızlık verir. :))
Bu konuda çooookkk fazla cümle kurabiliriz ve bir sürü de teori yaratabiliriz. Ben biraz farklı bir açıdan yaklaşıcam yalnız. Tatlım benim bu konudaki görüşüm şöyle. Bu durum daha çok korumacı ailelerde yetişen kişilerde daha yoğun hissediliyor gibime geliyor. Çünkü bu kategoriye giren kişilerde başkalarının düşünceleri çok daha önemli oluyor. Başkalarına da, başkalarının fikirlerine de fazlaca bağımlı oluyor. Bu görünmeyen sebep. Görünür sebep hep klasik cümlelerden oluşuyor... O beni beğeniyor, o bana saygı duyuyor, o bana önem veriyor, vs... Eeee yaaa sen? diyesim geliyor yani. Bağlı ilişkilerde de bunlar vardır ama benim bahsettiğim durum bağımlı kişilere özel. :))
Eğer ailen çok korumacıysa, isteklerin engellendiyse, bir şekilde kendini aşamadıysan aile nedeniyle bu durumu gözden geçirmeni öneririm.
Sevgiler. |
| |