Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2011, 01:11 AM   #19 (permalink)
omer9035
Teğmen

Tesekkür: 33
53 Mesajinıza toplam 127 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
omer9035 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin

güzel yorumlarınız için teşekkür ederim yarın ya da yarında sonra üniversite için tercihlerimi yazmam gerekiyor çok zor bir durumdayım ama sakinim söyle söyleyeyim tercih yaparsam işletme vs gbi bölümleri secip şehir dışında okuyacağım bu durumda babam öteki evimizi yani evlendiğim zaman oturacağım evi satacak bu sefer ilerde kira parası vermek zorunda kalıcam ikinci seçenek üniversiteye gitmeden ya da açıktan okuyarak bi iş bulup ( en azından kira derdi çekmeden ) geçineceğim bu sefer de başka sorunlar baş gösterecek tabiki ha deyince iş vermiyorlar adama yani iki ucu b..lu değnek bi şansım daha var ama biraz mucizelere kalmış izmir içi 2 yıllık bilgisayarla ilgili bölümleri yazmak tabi meslek liselerini yerleştirdikleri için mucize gibi birşey durum bundan ibaret halen daha karar vermiş değilim rabbimden doğru olana yöneltmesini diliyorum tamamen çaresiz durumdayım biraz karambole gelecek heralde benim gelecek :D
omer9035 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla