Ya herkese merhabalar öncelikle arkadaşlar ben 1 haftadır dinliyorum bu ego ve suçluluk telkinlerinin yeni versiyonlarını da yani kendimi kandırmayayım pek bir değişiklik göremedim... Yani bırakmadım tabii ki dinliyorum daha dinleyeceğim ama ne bileyim böyle birilerinin "nasıl olur, ilk günden etki etti, inanılmaz birşey" tarzı konularını, yorumlarını okudukça ister istemez biraz karamsar olmaya başladım bu konuda işte öyle napayım napayım derken en iyisi bir konu açayım dedim yani
esasında ego güçlendirici ile suçluluk duygularının nasıl bir etkisi olur bilmiyorum gerçekten ama olsa farkederdim heralde diye düşünüyorum ve bilemiyorum. Neyse sizin ağzınızdan da bir iki kelam duymak isterim bu gibi bir durumla ilgili. İyi günler dilerim herkese
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim üye olurken kullanıcı adı kısmına hep kullandığım adı yazdım önceden üye olmuşum meğer. O olmayınca aklıma ilk pide geldi onu yazdım ama giriş yaparken " Giriş yaptığınız için teşekkürler sayın pide, forumda iyi vakit geçirmenizi dileriz" yazısı pek komiğime gidiyor her seferinde yahu :D