Konu: avatar
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2011, 11:11 PM   #4 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: avatar

Yani dolu dolu yaşayabilmek her anını. Ruhunu bir amaca bağlayabilmek. Misal, Kelebek! Kelebeğin ömrü malum ama bir tür kelebek sürüsü bir kıtayı(sanıyorum Afirka olabilir) baştan başa aşabililiyor ve bunu yaparken kaç kuşak geçiyor amacını torunun torunu gerçekleştiriyor :D

Sonra o hayatı minimum üzüntü,dert ve kederle geçirmek. Elinden gelenin en iyisini değil elinden gelenin fazlasını yapmak için çabalamak. Sınırsız değer verebileceğin bu değeri sonuna kadar hakeden insanlara hayatında yer verebilmek. Dünyaya iyi insan diye nitelendirilebilecek bir ya da iki çocuk armağan etmek. :)) Sürekli yeni birşeyler öğrenmek. Daha çoğaltılabilir bunlar en genel aklıma gelen şeyleri yazdım.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla