Cevap: yaş ilerleyince hikaye roman oluyor şimdiden sabır :) bu formu keşfedeli 1.5-2 ay oldu telkinleri dinlemeye başlayalı da bir o kadar olmuştur.. ve uzun zamandır da dünyamda herşeyin iyi güzel ve tam olduğu olumlaması yapıyordum.. bu forma başlayalı ayrıca nil gün ün nlpsini okudum.. amacım daha kaliteli bir yaşam sürmek.. telkinleden ego güven güçlendirici ve suçluluğu dinlemeye başladım ve kendine güveni ekledim.. ardından ertelemeyi bırak.. ilk iş olarak okulumun da tatil olmasından faydalanarak evimi düzenledim .. kendimle ilgili düzenlemelerde yapıyorum .. artık hayatımda herşeyin temiz ( mecazi anlamda) ve düzenli olmasını sağlayacağım.. yaşadığım ortamdaki karmaşanın hayatıma bana da yansıdığını yada bendeki karmaşanın yaşadığım ortama yansıdığını hissediyorum.. artık düşüncelerin sanki daha bir net .. iniş çıkışlarım daha bir az.. böyle olmasını istiyorum ve bunu seçiyorum.. bu arada kızıma istanbul gibi bir yerde çok uygun güzel iyi bir semtte ev tuttum.. bir miktar borcum vardı ki ödemem zor diye düşünüyordum onu rahatlıkla ödedim.. kişinin içindeki karışıklığın yaşamına yansıdığı doğrumu ne kadar doğru bilmiyorum ama kendi beynimdekileri düzene koyunca herşey daha iyi güzel ve tam oluyor ... telkinlere devam edeceğim.. en azından bana iyi geliyorlar..
__________________ DÜNYAMDA HERŞEY İYİ GÜZEL VE TAM |