06-08-2011, 02:18 PM
|
#10 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 145
62 Mesajinıza toplam 207 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: yazmanin gucu Alıntı: merhaba55 Nickli Üyeden Alıntı
bu guc sizlerle tum dusuncelerimi duygularimi ofkemi sevgimi hirslarimi hayallaerimi basardiklarimi basaramadiklarimi paylasmak sizlere yazmak bunlari yazarken allahtan isteyeceklerimi netlestirmek ve allahtan niyet ederek istemek.bana cok iyi geldi.yuce allahta samimiyetimi gordu herhalde hayatim hizla degismeye basladi .telkinlerin de cok etkisi olduguna inaniyorum ama sanki muzigin altnda hafif bir ses tonuyla telkinleri duysam dahada iyi olur gibime geliyor en azindan secenekli olsa diye dusundum ,sevgilerimle | yanıt için teşekkürler.. sitede çok yerde bu konuda açıklama var telkinler duyulsa bilinç bir şekilde direnç gösteriyor ve etkisini görmek gecikiyor.. bir çok olumlamalar var farklı tekniklerde medita halinde kendi kaydettiğiniz olumlamaları dinliyorsunuz.. bu yöntem var zaten.. atakan beyin yöntemi bu bildiğimiz yöntemlerden farklı hem müziğin arkasına gizlenmiş hemde normal telkinlerin söyleniş tarzında (sakin rutin bir ses)söylenmemiş.. bir kaç üyenin yazması üzerine ney ile olan bir telkin hangisi hatırlamıyorum.. sesi çok açıldığında arkadan atakan beyin sesi geliyor yüksek sesle ve nerdeyse haykırarak farklı bir ritimde vede .. sadece merak ettiğim için incelemiştim.. ben telkinlerin bu şekilde hoşnutum mutfakta iş yaparken bana fon müziği oluyor.. gece uyurken su sesleriyle doğada uyuyormuşum gibi hissediyorum.. sevgiler...
__________________ DÜNYAMDA HERŞEY İYİ GÜZEL VE TAM |
| |