sevgili günlüğüm merhaba,
seni boşladığımı zannetme ,kayde değer birşey olmadığı yada bulamadığım için yazamadım epeydir.Bugün neden mi yazıyorum?Yazıyorum çünkü senden ,siz tüm dostlardan bir akıl istiyorum.Bir şey öğrendim bugün ,şaşırmadım duyunca...üzüldüm mü ? yooo... ama yinede garip oldum.Biliyorsun 2 hafta kadar önce kardeşimin ameliyatı dolayısıyle il dışına gitmiştim.Sıkıcı bir toplantının arkasından ve bu gün öğreniyorum ki arkamdan çok çirkin dedikodular çıkmış.O gün toplantıda olanlardan bahsettim mi hatırlamıyorum ama rahatsızdım ve aynı gün aramıza yeni birinin katıldığını şirketçe hep birlikte öğrendik.Neyse ben toplantı biter bitmez rahatsız olduğumdan ayrıldım ordan ve de pazartesi izin aldım salı izne çıktım.Bu gün öğrendim ki;ben yokken bir zamanlar çok değer verdiğim ve şirkette kalmama sebep olan dostum zannettiğim kişi (2-3 yıldır o kişinin gerçek yüzünü görme fırsatı buldum çok şükür )arkamdan "ben güya insanları o yeni gelen arkadaşa karşı dolduruyormuşum ,onları olumsuz etkiliyormuşum"falan filan bu ve buna benzer şeyler söylemiş.Cuma günüde çok sevdiğim bir abimiz var bana dedi ki:sen ya da siz toplantıda o yeni gelen çocukla ilgili konuşmuşsunuz" ben kesinlikle konuşmadım ,durmadım ki orda rahatsızlandım vede eve gittim dedim. Dün sabahta o tip bir cümleyi daha önce bahsettiğim amirim demekten hicap duyduğum kişi söyledi.Biliyorum bu durumda olayı önemsememem ve kale almamam lazım .ama içimden bir seste bu kişilerin bu sapkın psikopat düşünce ve tavırlarına bir ders verilmesi lazım ve bunu bir şekilde senin yapman lazım diyor.Aslına bakarsanız konuyu pek önemsemiyorum ama gerçekten bu pisliklerden kurtulmamız için birilerinin bir şey yapması lazım .evet lütfen bana akıl verin ,susayım mı? yoksa bir şekilde her ikisine de bir ders vereyim mi_?ders vereceksem ki doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum nasıl ?bana yardımcı olursanız sevinirim.kızgın değilim gerçekten ama bilmiyorum ya...sizleri seviyorum ...