Alıntı:
iplik.tkmn Nickli Üyeden Alıntı
buarada işin büyüsü bozuldu diyen sevgili arkadaşıma bende katılıyorum...hoş bir degişim rüzgarına kapılmıştım dinlemeye ilk başladığım zamanlarda...telkinler zaman geçtikçe sanki artık bana hiç işlemiyormuş gibi...hiç etki etmiyormuş gibi bir hal aldı...yinede dinlemeye devam ediyorum fakat o değişim rüzgarı esmiyor artık bende de... |
ben de zaman zaman bu hisse kapılıyorum...bu durum şöyle de olabilir..
ben mesela bir keresinde 2 ay boyunca sadece ego ve suçluluk dinlemiştim başka birşey eklememiştim..aynen dediğin gibi ilk haftalar etkisi olmuştu..hatta beyin yeni birşey öğrendiği için başta ağırlık hissi de olmuştu sonradan geçmişti ve hiçbir şekilde etki hissetmemeye başlamıştım...ama başka telkinler eklemeye başlayınca diğer eklenen telkinlerin yeni olmasının etkisiyle yine birşeyler harekete geçmişti....
galiba işin sırrı belli aralıklarla yeni telkinler eklemekten geçiyor..çünkü beyin sürekli aynı telkinleri dinleyince bir süre sonra kanıksıyor...eski dinlenenlere ara vermek sonra tekrar dinlemek veya başka yeni telkinler eklemek lazım ben öyle anladım.....ha diyelim ücretsizlerin hepsini listemize aldık ve yine kanıksama durumu varsa ücretlilerden alarak listeye eklemek gerekicek sanırım...çünkü benim de ücretsiz olanlardan dinlemediğim nerdeyse kalmadı...